Predstavitev naravnega sredstva za krepitev rastlin

Kdaj:
25/01/2018 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-01-25T18:00:00+01:00
2018-01-25T19:30:00+01:00
Kje:
Sedež Zavoda Svibna
Brezovska Gora 19
8273 Leskovec pri Krškem
Slovenija
Cena:
Brezplačno
Kontaktna oseba:
Bernardka Zorko
031 329 625
Predstavitev naravnega sredstva za krepitev rastlin @ Sedež Zavoda Svibna | Krško | Slovenija

Čeprav smo še sredi zime, pa se naše misli vse bolj usmerjajo v naše sadovnjake, vinograde, travnike, polja, vrtove… Vsem nam je želja, da bi naše rastline bile zdrave in dale zdrave sadove. Da pa bodo  krepke, zdrave, odporne na bolezni in škodljivce, potrebujejo v prvi vrsti dobra in dostopna hranila…

V naši samooskrbni skupnosti smo tako z željo po spoznavanju naravnih pripravkov za krepitev rastlin povabili medse Primoža Dececco iz podjetja AS AN d.o.o., ki je razvilo eno od učinkovitejših sredstev za krepitev rastlin, Mineral, ki je dovoljeno tudi v ekološkem kmetijstvu. Mineral je naravno sredstvo za krepitev vseh vrst rastlin in dvig odpornosti proti boleznim in škodljivcem, okoljskim stresom: suša, vročina, zmrzal, veter, toča. Mineral tudi ni fitofarmacevtsko sredstvo, zato ne deluje neposredno na bolezen ali škodljivca, pač pa pomaga rastlini, da si zgradi svoj lastni obrambni sistem, npr. tršo in debelejšo povrhnjico listov. Zaradi tega traja dlje časa, da jo lahko bolezni ali škodljivci napadejo in povzročijo škodo.

Z uporabo Minerala zmanjšamo zalivanje z vodo, ker se ta dlje časa uspešno zadržuje v tleh v območju korenin in v samih koreninah. Na ta način bistveno zmanjšamo dehidracijo rastlin in zemlje, obenem znižamo stroške in premišljeno ravnamo s pitno vodo.

Na predstavitvi, ki bo v četrtek, 25. januarja 2018 ob 18. uri na sedežu Zavoda Svibna na Brezovski Gori 19, nam bo podrobneje predstavil sestavine, delovanje in uporabo navedenega pripravka.

Več na:  www.mineralzarastline.si in FB 

Vljudno vabljeni. Vstop je prost.

Deli objavo

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja