Minerali, kristali in njihova prisotnost v življenju človeka

Kdaj:
14/02/2019 @ 18:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-02-14T18:00:00+01:00
2019-02-14T20:00:00+01:00
Kje:
Sedež Zavoda Svibna
Brezovska Gora 19
8273 Leskovec pri Krškem
Slovenija
Cena:
Brezplačno
Kontaktna oseba:
Bernardka Zorko
031 329 625
Minerali, kristali in njihova prisotnost v življenju človeka @ Sedež Zavoda Svibna | Krško | Slovenija

V okviru naše “Samooskrbne skupnosti” toplo vabljeni na predavanje Danice in Vilija Rakovc z naslovom “Minerali, kristali in njihova prisotnost v življenju človeka“, ki bo v četrtek, 14. februarja 2019 ob 18. urina sedežu Zavoda Svibna na Brezovski Gori 19, p. 8273 Leskovec pri Krškem.

Gosta želita  s predavanjem obiskovalcem čim bolj približati funkcijo in delovanje mineralov, kristalov, ki jih bosta prinesla tudi s seboj in jih  bo nekaj bo možno tudi kupiti.

Kot navajata: »Minerali, kristali s svojimi oblikami, barvami in urejenostjo privlačijo ljudi. V krogu sebe resonirajo in s tem v človeku čistijo nezavedano notranjost. Kristali s svojo zgradbo, obliko, barvo in čistočo ter vsemi ostalimi kvalitetami, zdravijo in krepijo človeka, živali in rastline. Počasi, a vstrajno prodirajo v človekovo notranjost, kjer tičijo vzroki njihovih težav. Danes so minerali in kristali zelo močno prisotni v našem življenju, predvsem ženski del populacije se rad okiti s kristalnim nakitom , ker jim poudarja njihovo lepoto, po drugi strani kristalni  zdravilni  učinek blagodejno učinkuje na telo in počutje. Pri  izbiri kristala se prepustite svoji intuiciji, saj se edino tako najhitreje sklenejo energetske vezi  med njimi  in vami. Intuicija je potrebna tudi pri izbiranju kristala, ko ga želimo podariti, da resnično podarite s kristalom tudi vero in zaupanje vanj.« Pri tem dodajata tudi   razmišljanje o mineralih kot živih bitjih avtorja knjige  » Minerali, zdravje – duhovnost » Tadeja Pretnarja: »Ker so nedvomno živa bitja tudi minerali , je povsem jasno, da imajo pri delu z njimi uspeh ljudje, ki jih kot živa bitja obravnavajo in z njimi ravnajo ljubeče. Zaradi teh dejstev je nesmiselno, da skeptika, ki v zdravilno moč mineralov ne verjame, prepričujemo , naj poizkusi svoje težave odpraviti z uporabo le-teh.«

Vstop je prost, prosimo pa za prijave, ki jih zbiramo do zapolnitve mest na: 031 329 625 oz. info@zavod-svibna.si.

SPOROČAMO, DA SMO ZARADI ZAPOLNITVE RAZPOLOŽLJIVIH MEST Z ZBIRANJEM PRIJAV ZAKLJUČILI!

Deli objavo